Tuinonderhoud: Uw tuin in topconditie

Bij AVG Tuinwerken kunt u rekenen op professioneel tuinonderhoud om uw buitenruimte altijd in optimale staat te houden. Onze diensten omvatten:

Periodiek onderhoud

Houd uw tuin gezond en mooi gedurende het hele jaar met ons periodiek onderhoud. Wij bieden de volgende services aan: - Snoeien van hagen en heesters (struiken), rekening houdend met de bloeitijden. - Winterklaar maken - Opkuisen van de tuin.

Tarief: Prijs per uur (op basis van regie).

Onderhoudscontracten

Kies voor gemak en zekerheid met onze onderhoudscontracten. Wij bieden contracten aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en omvatten onder andere:

  • Maaien van het gazon. 
  • Extra verzorging en onderhoud van het gazon. 
  • Snoeien van hagen en heesters (struiken), rekening houdend met de bloeitijden.
  • Winterklaar maken.
  • Opkuisen van de tuin.

Tarief: Via een jaarcontract met een vaste prijs per maand. Deze dienst is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven, inclusief residentiƫle appartementsgebouwen.

Opkuis van tuinen

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig? Wij staan klaar om uw verwilderde tuin weer nieuw leven in te blazen met onze opkuisdiensten.

Eenmalige opdracht om de tuin terug op te frissen en in goede staat te brengen.

Bij AVG Tuinwerken streven we naar een overzichtelijke en transparante service. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tuinonderhoudsdiensten. We voorzien u graag van een vrijblijvende offerte op maat. Laat ons uw tuin verzorgen, zodat u optimaal kunt genieten van een prachtig en goed onderhouden buitenverblijf.