Aanleg & onderhoud gazon: Een weelderig groen gazon

Bij AVG Tuinwerken kunt u rekenen op professionele diensten voor de aanleg en het onderhoud van uw gazon. Wij bieden de volgende services aan:

Aanleg gazon

Zaaien van gras: Wij zorgen voor het zaaien van gras dat resulteert in een degelijk gazon binnen twee maanden.

Grasmatten: Als alternatief bieden wij ook de mogelijkheid om grasmatten te leggen. Na aanleg dient het gras één keer gemaaid te worden wanneer het 10 cm hoog is. Indien nodig kan er bijzaaien plaatsvinden.

Voorbewerking van de grond: Voor een gezond en sterk gazon wordt de grond vooraf behandeld met compost, mollenmest en bodemverbeteraar.

Onderhoud gazon

Verluchten van het gazon door middel van verticulteren: Dit proces zorgt voor het beluchten van de bodem, waardoor voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen en de gezondheid van het gras wordt bevorderd.

Toepassing van meststoffen en graszaden: Wij zorgen voor de juiste bemesting en kunnen indien nodig nieuwe graszaden toepassen om een dicht en weelderig gazon te behouden.

Bij AVG Tuinwerken streven we naar maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. We bespreken altijd de mogelijkheden en opties met u, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor de aanleg en het onderhoud van uw gazon. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte op maat. Vertrouw op onze expertise om uw gazon in optimale conditie te houden, zodat u kunt genieten van een prachtig groen tapijt in uw tuin.